25 Φεβ 2012

Φτηνές απομιμήσεις 7


Το ‘χε αποφασίσει. Η κατάσταση δε θα μπορούσε να ονομασθεί κατεπείγουσα' ή ‘τραγική’ παρά μόνο ευφημιστικά. Όσο για τον ίδιο χρειάστηκε ένα ανομολόγητο θάρρος έως τώρα, αν όχι θράσος, για να αντέξει τα καθέκαστα. Λένε πως η απελπισία δεν είναι καλός σύμβουλος. Μερικές φορές όμως είναι ο καλύτερος. Παλιά του γνώριμη πιά, βγαίνει μαζί της για καφέ, λέει αστεία στις παρέες και γελάει κι αυτός, μερικές φορές παρέα με τους ‘αλλαγμένους’, όμως ξέρει αυτή, κάνει καλά την δουλειά της (πάντα οι πουτάνες ήταν οι καλύτερες δασκάλες)…

Σχεδίασε προσεχτικά τα βήματά του. Έγραψε το παρακάτω μήνυμα προς την ανθρωπότητα, διαμορφωμένο σε ένα βίντεο που θα δημοσίευε ως 'promotion’ του παρόντος μυθιστορήματος (που βέβαια είναι ακόμη στο δρόμο- αναρωτιέται μάλιστα αν θα ολοκληρωθεί ποτέ, κι αν αυτό θα γίνει πριν ή μετά την λήξη του εφιάλτη, αλλά τι σημασία έχει;)







Μήνυμα προς την ανθρωπότητα

‘Κανείς μυθιστοριογράφος δε θα ξεπεράσει ποτέ σε φαντασία την                        ανθρώπινη ιστορία’





Συνέταξα το παρών κείμενο για εντελώς χρηστικούς –πρακτικούς λόγους. Τα όσα υποστηρίζω εδώ αντιλαμβάνομαι ότι φαίνονται τελείως απίστευτα. Έτσι νόμιζα άλλωστε κι εγώ ως πρότινος. Επειδή διαπίστωσα την βασιμότητά τους και παρόλο που δεν είναι καθόλου εύκολο να την αποδείξω τα φέρνω στο φως της δημοσιότητας ελπίζοντας ότι άλλοι οι οποίοι έχουν την δύναμη και την ικανότητα θα τα εξετάσουν ως προς την αλήθεια τους και θα τα αξιοποιήσουν προς όφελος όλων των ανθρώπων.

Τα διάφορα σενάρια συνομωσιών (όταν είναι έγκυρα) καταπιάνονται με μέρος όσων κατά την γνώμη μου συμβαίνουν στην εποχή μας. Και το σπουδαιότερο από όλα τούτα είναι η απαγωγή ανθρώπων και η αντικατάστασή τους από σωσίες. Πρόκειται για ανθρωποειδή με παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά (όπως ένας  κλώνος) αλλά με τελείως διαφορετική βιολογική σύσταση από την δική μας. Οι ‘σωσίες’ είναι ένα γενετικό κατασκεύασμα. Έμψυχοι οργανισμοί φυσικά, με πολύ ιδιαίτερες ιδιότητες όμως. Οι ιστοί τους είναι πιο αραιοί από αυτούς των ανθρώπινων σωμάτων και γι’ αυτό περισσότερο ευάλωτοι στην ραδιενεργό ακτινοβολία (ακόμη και μια αξονική τομογραφία τους σκοτώνει). Έχουν μάλιστα την ιδιότητα αναγεννώντας τα κύτταρά τους να επουλώνουν τα τραύματά τους. Μπορεί να τους σκοτώσει μόνο μιαν ασημένια σφαίρα. Ο  εγκέφαλός τους δεν είναι όπως ο ανθρώπινος. Περιέχουν μηχανικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Δεν αισθάνονται τον πόνο (αν και φυσικά προσποιούνται ότι πονούν). Εξουδετερώνονται από ηχητικά κύματα στο φάσμα των υπερήχων που επηρεάζει και τα κουνέλια (και που οι άνθρωποι δεν τα ακούν ). Η κορτιζόνη τους σκοτώνει επειδή το σώμα τους έχει ιδιότητες φλεγμονής. Στη φτέρνα φέρουν ένα σημείο ευαίσθητο αντίστοιχο με του Ομηρικού Αχιλλέα όπου και η απλή εισαγωγή ενός βελονιού τους οδηγεί στον θάνατο. Έχουν την ικανότητα να διαβάζουν τηλεπαθητικά τις σκέψεις όσων βρίσκονται γύρω τους.

Αν όλα αυτά σας θυμίζουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχετε δίκιο. Οι άρρωστοι εμπνευστές  αυτού του σχεδίου που βρίσκονται και πίσω απ’ τις επαγγελίες για την  Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως επίσης πίσω από τους ναζί καταχτητές του 2ου παγκοσμίου πολέμου, έχουν περιγράψει πτυχές αυτού του σχεδίου σε κινηματογραφικές ταινίες (δε ξέρω γιατί).

Οι ‘σωσίες’ είναι τα πιόνια τους, κατάλληλα εκπαιδευμένα για τους σκοπούς τους. Πρόκειται για τους σύγχρονους τρομοκράτες. Για να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν συντονίζονται κεντρικά. Αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο όμως και όταν θέλουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους χωρίς να τους καταλάβουν το κάνουν είτε με συνθηματικά σφυρίγματα είτε με προσχεδιασμένα σήματα των χεριών (μια γλώσσα αντίστοιχη με αυτή των κωφαλάλων). Αντικαθιστούν ανθρώπους είτε πρόκειται για ζητιάνους είτε για πρωθυπουργούς και βασιλιάδες, ενήλικους, ανήλικους, υπερήλικους, κάθε φυλής, κάθε εθνότητας και πολιτισμού. Πιθανόν η διακίνησή τους να γίνεται υπόγεια. Και προφανώς υπάρχει κάποιο εκτενές δίκτυο από  όπου αντλούν τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε η αντικατάσταση να μη γίνεται αντιληπτή από την οικογένεια και τους φίλους του θύματος. Όπως είναι φυσικό, υπερσύγχρονη τεχνολογία (άγνωστη στο ευρύ κοινό) βρίσκεται στην διάθεσή τους.

Τα τελευταία έτη οι αντικαταστάσεις (οι οποίες άρχισαν σποραδικά στην αρχή μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο), έχουν αυξηθεί ραγδαία. Η πρόσφατη οικονομική κρίση έχει προκληθεί από τους εμπνευστές αυτού του σχεδίου.

Τα παραπάνω έχουν γραφεί όχι φυσικά για να τρομάξουν τους αποδέκτες του μηνύματος, αλλά ως ο πιο πρόσφορος τρόπος που μπόρεσα να σκεφτώ ώστε μέσω των πιο υποψιασμένων από εσάς να φτάσουν σε κείνους που έχουν την δύναμη και την καλή προαίρεση για να κινηθούν προς την κατεύθυνση της εξουδετέρωσης αυτής της απειλής.

Με άπειρο σεβασμό σε όλους σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου