25 Φεβ 2012

Φτηνές απομιμήσεις 7


Το ‘χε αποφασίσει. Η κατάσταση δε θα μπορούσε να ονομασθεί κατεπείγουσα' ή ‘τραγική’ παρά μόνο ευφημιστικά. Όσο για τον ίδιο χρειάστηκε ένα ανομολόγητο θάρρος έως τώρα, αν όχι θράσος, για να αντέξει τα καθέκαστα. Λένε πως η απελπισία δεν είναι καλός σύμβουλος. Μερικές φορές όμως είναι ο καλύτερος. Παλιά του γνώριμη πιά, βγαίνει μαζί της για καφέ, λέει αστεία στις παρέες και γελάει κι αυτός, μερικές φορές παρέα με τους ‘αλλαγμένους’, όμως ξέρει αυτή, κάνει καλά την δουλειά της (πάντα οι πουτάνες ήταν οι καλύτερες δασκάλες)…

Σχεδίασε προσεχτικά τα βήματά του. Έγραψε το παρακάτω μήνυμα προς την ανθρωπότητα, διαμορφωμένο σε ένα βίντεο που θα δημοσίευε ως 'promotion’ του παρόντος μυθιστορήματος (που βέβαια είναι ακόμη στο δρόμο- αναρωτιέται μάλιστα αν θα ολοκληρωθεί ποτέ, κι αν αυτό θα γίνει πριν ή μετά την λήξη του εφιάλτη, αλλά τι σημασία έχει;)







Μήνυμα προς την ανθρωπότητα

‘Κανείς μυθιστοριογράφος δε θα ξεπεράσει ποτέ σε φαντασία την                        ανθρώπινη ιστορία’





Συνέταξα το παρών κείμενο για εντελώς χρηστικούς –πρακτικούς λόγους. Τα όσα υποστηρίζω εδώ αντιλαμβάνομαι ότι φαίνονται τελείως απίστευτα. Έτσι νόμιζα άλλωστε κι εγώ ως πρότινος. Επειδή διαπίστωσα την βασιμότητά τους και παρόλο που δεν είναι καθόλου εύκολο να την αποδείξω τα φέρνω στο φως της δημοσιότητας ελπίζοντας ότι άλλοι οι οποίοι έχουν την δύναμη και την ικανότητα θα τα εξετάσουν ως προς την αλήθεια τους και θα τα αξιοποιήσουν προς όφελος όλων των ανθρώπων.

Τα διάφορα σενάρια συνομωσιών (όταν είναι έγκυρα) καταπιάνονται με μέρος όσων κατά την γνώμη μου συμβαίνουν στην εποχή μας. Και το σπουδαιότερο από όλα τούτα είναι η απαγωγή ανθρώπων και η αντικατάστασή τους από σωσίες. Πρόκειται για ανθρωποειδή με παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά (όπως ένας  κλώνος) αλλά με τελείως διαφορετική βιολογική σύσταση από την δική μας. Οι ‘σωσίες’ είναι ένα γενετικό κατασκεύασμα. Έμψυχοι οργανισμοί φυσικά, με πολύ ιδιαίτερες ιδιότητες όμως. Οι ιστοί τους είναι πιο αραιοί από αυτούς των ανθρώπινων σωμάτων και γι’ αυτό περισσότερο ευάλωτοι στην ραδιενεργό ακτινοβολία (ακόμη και μια αξονική τομογραφία τους σκοτώνει). Έχουν μάλιστα την ιδιότητα αναγεννώντας τα κύτταρά τους να επουλώνουν τα τραύματά τους. Μπορεί να τους σκοτώσει μόνο μιαν ασημένια σφαίρα. Ο  εγκέφαλός τους δεν είναι όπως ο ανθρώπινος. Περιέχουν μηχανικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Δεν αισθάνονται τον πόνο (αν και φυσικά προσποιούνται ότι πονούν). Εξουδετερώνονται από ηχητικά κύματα στο φάσμα των υπερήχων που επηρεάζει και τα κουνέλια (και που οι άνθρωποι δεν τα ακούν ). Η κορτιζόνη τους σκοτώνει επειδή το σώμα τους έχει ιδιότητες φλεγμονής. Στη φτέρνα φέρουν ένα σημείο ευαίσθητο αντίστοιχο με του Ομηρικού Αχιλλέα όπου και η απλή εισαγωγή ενός βελονιού τους οδηγεί στον θάνατο. Έχουν την ικανότητα να διαβάζουν τηλεπαθητικά τις σκέψεις όσων βρίσκονται γύρω τους.

Αν όλα αυτά σας θυμίζουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχετε δίκιο. Οι άρρωστοι εμπνευστές  αυτού του σχεδίου που βρίσκονται και πίσω απ’ τις επαγγελίες για την  Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως επίσης πίσω από τους ναζί καταχτητές του 2ου παγκοσμίου πολέμου, έχουν περιγράψει πτυχές αυτού του σχεδίου σε κινηματογραφικές ταινίες (δε ξέρω γιατί).

Οι ‘σωσίες’ είναι τα πιόνια τους, κατάλληλα εκπαιδευμένα για τους σκοπούς τους. Πρόκειται για τους σύγχρονους τρομοκράτες. Για να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν συντονίζονται κεντρικά. Αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο όμως και όταν θέλουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους χωρίς να τους καταλάβουν το κάνουν είτε με συνθηματικά σφυρίγματα είτε με προσχεδιασμένα σήματα των χεριών (μια γλώσσα αντίστοιχη με αυτή των κωφαλάλων). Αντικαθιστούν ανθρώπους είτε πρόκειται για ζητιάνους είτε για πρωθυπουργούς και βασιλιάδες, ενήλικους, ανήλικους, υπερήλικους, κάθε φυλής, κάθε εθνότητας και πολιτισμού. Πιθανόν η διακίνησή τους να γίνεται υπόγεια. Και προφανώς υπάρχει κάποιο εκτενές δίκτυο από  όπου αντλούν τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε η αντικατάσταση να μη γίνεται αντιληπτή από την οικογένεια και τους φίλους του θύματος. Όπως είναι φυσικό, υπερσύγχρονη τεχνολογία (άγνωστη στο ευρύ κοινό) βρίσκεται στην διάθεσή τους.

Τα τελευταία έτη οι αντικαταστάσεις (οι οποίες άρχισαν σποραδικά στην αρχή μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο), έχουν αυξηθεί ραγδαία. Η πρόσφατη οικονομική κρίση έχει προκληθεί από τους εμπνευστές αυτού του σχεδίου.

Τα παραπάνω έχουν γραφεί όχι φυσικά για να τρομάξουν τους αποδέκτες του μηνύματος, αλλά ως ο πιο πρόσφορος τρόπος που μπόρεσα να σκεφτώ ώστε μέσω των πιο υποψιασμένων από εσάς να φτάσουν σε κείνους που έχουν την δύναμη και την καλή προαίρεση για να κινηθούν προς την κατεύθυνση της εξουδετέρωσης αυτής της απειλής.

Με άπειρο σεβασμό σε όλους σας

Η Ελλάδα



Η Ελλάδα που αντιστέκεται…η Ελλάδα που επιμένει…


χαμογελώντας ή κλαίγοντας, ολόιδια σαν  τη ζωή, στις πλατείες, στις οθόνες, στο μοναχικό απόμακρο δωμάτιο του στεναγμού, δίνοντας μαρτυρία για το φως της (μ’ άγνωστους πολλές φορές τρόπους, οδυνηρούς, που αν δε ξεσκεπάσει η ιστορία θα ξεσκεπάσει σίγουρα η μέλλουσα Κρίση-και δε το λέω με κακία).  Γιατί φθονήσαν το φως αυτό που ταξιδεύει την οικουμένη στα τόσα χρόνια στους τόσους αιώνες, και ταξιδεύει, και ταξιδεύει, γιατί δεν είναι δικό της, ποτέ της δεν ήταν, της εδωρήθη και το δώρησε κι η ίδια και το κοινώνησε σαν σε αδερφούς σε έκπληκτα μάτια, έκπληκτη.


Και στα δικά μου μάτια ορθώθη η γενναιότης, και ό,τι δε ξόφλησε ακόμη και δε θα ξοφλήσει, γιατί δεν έχουμε σκοπό όλοι εμείς να το αφήσουμε να ξοφλήσει ( κι  ας μη ξέρουμε πολλές φορές τι να κάνουμε). Και η κλήση ενός μέλλοντος, έστω και αν χρειαστεί να περάσει πάνω από σώματα και καρδιές αποφασισμένες, όπως τόσες και τόσες φορές πέρασε η ελπίδα, διατρέχοντας αιώνες μπλαβείς στην ιστορία, δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία στον κόσμο,( τον λίγο, τον πολύ), να ξαναξεκινήσει, (όχι βέβαια με τα restart, των όπου γης ξεπουλημένων). Όπου δεν είναι σημαίες και λόγοι που οδηγούν και τα παλιά (πλάνα) οράματα μιας τέλειας ουτοπίας, αλλά χαμόγελα, χαμόγελα παιδικά και πράγματα απλά καθημερινά που κλαίει κανείς χωρίς να ονοματίσει μέσα βαθιά μες στην ψυχή του, και  είναι αυτός, ο καθείς, που μπορεί αυτό να το βεβαιώσει του λόγου το αληθές...

Φτηνές απομιμήσεις 6

Αργά και βασανιστικά γινόταν η συνειδητοποίηση στην ψυχή του για όσα συνέβαιναν, και για όσα από αυτά που συνέβησαν τον αφορούσαν. Με κόπο συγκρατούσε τη σκέψη ότι άνθρωποι που αρνήθηκαν μέχρι τώρα το ρόλο του πνευματικού ή μεταφυσικού στην ιστορία θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πιο αρνητική του όψη. Ενώ δηλαδή δεν παραδεχόταν την αποκάλυψη του θείου θαύματος θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δαιμονική αποκάλυψη. Αλλά και η θεολογία που γνώριζε ο ίδιος δεν τον είχε προετοιμάσει για τα συμβαίνοντα στον κόσμο σήμερα-τα ομολογουμένως απίστευτα!

Είχε ανακαλύψει ότι μπορούν να βγαίνουν αυτά τα ‘πράγματα’- Θεέ μου συγχώρεσέ με- από τα δοτά σώματά τους και να κινούνται ως πνεύματα στο χώρο. Τώρα κατάλαβε γατί του μιλούσε ο Κώστας όταν του ‘λεγε ότι μπορούν να διαπερνούν όλα τα υλικά, ακόμη και τους τοίχους, εκτός από τα οργανικά. Παρόλο που όλα μπορούσε πια να τα πιστέψει θεωρούσε ότι πρέπει να ‘ναι κανείς προσεκτικός αναφορικά με την ταυτότητά τους. Αν επρόκειτο για τα όντα για τα οποία μιλούσε ο Καστανέντα αν και μακρόβια (μερικών χιλιετηρίδων) δεν ήταν αθάνατα. Αν αυτό αληθεύει δε μπορεί να είναι τα ίδια με εκείνα που η εκκλησιαστική διδασκαλία ονομάζει δαίμονες. Το γεγονός πάντως ήταν ότι έτσι ή αλλιώς βρισκόταν σε δαιμονική κατάσταση (με την απόλυτη σημασία του όρου) και εργάζονταν για το κακό της ανθρωπότητας.

-Λένε πως το Δεκέμβριο του ‘12 θα ευθυγραμμισθούν οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος και ότι θα αντιστραφούν οι πόλοι της γης. Κάτι τέτοιο γίνεται πολύ σπάνια και μάλλον συμπίπτει με την χρονολογία που οι Μάγια θεώρησαν ως το τέλος μιας μεγάλης χρονικής περιόδου στη γήινη ιστορία.

-Το κακό είναι Αλέξανδρε ότι ο Κώστας μου έλεγε ότι η αντιστροφή των πόλων έχει ήδη γίνει. Και επίσης μου μίλησε για μια αλλαγή στα μέτρα και στα σταθμά του χρόνου και της απόστασης. Δηλαδή μια σύντμηση του δευτερολέπτου. Στο εικοσιτετράωρο είναι περίπου δυο ώρες λιγότερες, δηλαδή η μέρα διαρκεί περίπου 22 ώρες. Είναι η χρονική περίοδος της περιστροφής του Άρη γύρω από τον εαυτό του. Και όπως σου είπα ήδη στον Άρη έχουν φτιάξεις πανομοιότυπες πόλεις με αυτές της γης. Αλλά μου λείπουν κομμάτια στο πάζλ αυτό φίλε μου…

-Εσένα σου λείπουν κομμάτια από το πάζλ εμένα μου λείπει οποιαδήποτε δυνατότητα να κατανοήσω τον τρόπο που συμβαίνουν αυτά που λες, αν υποθέσουμε ότι πραγματικά συμβαίνουν. Τόσοι επιστήμονες σωπαίνουν, είναι και αυτοί μέλη της παγκόσμιας συνομωσίας; Έχουν περικλείσει με θόλο τη γη, έχει γίνει αντιστροφή των πόλων, έχει αλλάξει το μήκος της ημέρας, και δεν το έχει πάρει είδηση κανείς ή κανείς δε μιλά, απίστευτο! Έχει λογικά χάσματα Γιάννη η θεωρία σου, πέρα από οτιδήποτε άλλο δηλαδή…

-Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι ‘θεωρία’ μου, φίλε. Ξέρεις πολύ καλά πως αν θελήσω να πω μια φανταστική ιστορία με εσωτερική συνοχή και λογική ακολουθία είμαι σε θέση να το πράξω και μάλιστα πολύ καλά. Τα ίδια ερωτήματα έχω και γω με σένα και μόνο εικασίες μπορώ να κάνω για τις απαντήσεις. Αν για παράδειγμα οι επιστήμονες αγνοούν, αν εκβιάζονται, αν εξαγοράζονται, αν φιμώνονται και τα λοιπά. Κι αν σου τα λέω είναι μήπως και βάλω και γω κάποια τάξη στις σκέψεις μου. Αγνοούμε πάρα πολλά και από τον φυσικό κόσμο και από τον πνευματικό. Νομίζουμε ότι γνωρίζουμε την ‘πραγματικότητα’ και συνεπώς μπορούμε να αποφανθούμε για το δυνατό και το αδύνατο, το λογικό και το παράλογο. Δυστυχώς η τεχνολογία σήμερα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα εξέλιξης που αν μας φανέρωναν μεμιάς όλες τις επιτεύξεις -που μεγάλο μέρος τους κρατιούνται μυστικές- θα είμαστε στην ίδια θέση με τις γιαγιάδες που μόλις βγήκε η τηλεόραση κοίταζαν από την πίσω μεριά να δουν που είναι κρυμμένα αυτά τα ανθρωπάκια που βλέπανε στην οθόνη. Αναφορικά με τα πνευματικά ζητήματα …ε, εκεί κι αν έχουμε ‘μαύρα μεσάνυχτα’! Αναφορικά με το πρώτο μπες από περιέργεια στα σάιτ που έχουν κάποια άρθρα για τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα. Εννοώ τα τεχνολογικά επιτεύγματα που ανακοινώνονται αλλά όπως σου έχω πει είναι εδώ και πολλά χρόνια ξεπερασμένα. Είναι εντελώς απίστευτα! Μόνο στα παραμύθια έχεις ακούσει για τέτοια πράγματα! Έχει γίνει ένα απίθανο πάντρεμα πνευματικού κακού –δαιμονικού στην κυριολεξία σήμερα- και τεχνολογικής δύναμης. Εφιάλτης, εφιάλτης…απίστευτων διαστάσεων!

-Είναι κατά τη γνώμη σου, όπως λένε πολλοί, οι Εβραίοι πίσω από αυτά που γίνονται, μασόνοι, σιωνιστές και δε συμμαζεύεται;

-Νομίζω πως έχουμε μια δεύτερη εκδοχή του Β! παγκοσμίου πολέμου. Κάποιοι λένε ότι επρόκειτο για τον πόλεμο δύο μασονικών στοών και αυτό που δεν κατάφεραν οι ναζί τότε να κάνουν με τον ανοιχτό πόλεμο προσπαθούν τώρα να το κάνουν έμμεσα. Φυσικά παρόλο που η Γερμανία φαίνεται να παίζει πάλι κεντρικό ρόλο στο σύγχρονο αυτό πόλεμο, όταν λέω ‘ναζί’ αναφέρομαι περισσότερο σε μια αντίληψη και όχι σε μια εθνότητα. Πρόκειται για ένα ιδιάζον ολοκληρωτισμό με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μόνο που αν πρέπει να το συζητήσουμε αυτό θα πρέπει πραγματικά να έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Το μόνο που θα προσθέσω αυτή τη στιγμή είναι ότι έχω παρατηρήσει τους ‘αλλαγμένους’ να ρίχνουν στις κουβέντες τους το βάρος στους ‘εβραίους’. Μπορεί να μην είναι καθόλου έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα όμως…

-Είναι τα ύστερα του κόσμου Γιάννη, για να τελειώνουμε, γιατί έχουν αρχίσει να με κουράζουν όλα αυτά; Άμα ξέρεις κι εσύ δηλαδή...

-Δε ξέρω φίλε μου. Για διάφορους λόγους δε ξέρω. Πολλά πράγματα φαίνονται πράγματα να αποτελούν ‘σημεία’ των εσχάτων, αλλά για να ‘μαι ειλικρινής δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Πρώτα απ’ όλα οι σύγχρονοι άγιοι μίλησαν για την πιθανότητα να ακολουθήσει μετά από αυτή τη δύσκολη και οδυνηρή για την ανθρωπότητα περίοδο που περνάμε τώρα μια περίοδος πνευματικής και κοινωνικής αναγέννησης , κάτι που αποτελούσε άλλωστε και περιεχόμενο των ευχών τους. Και έχω προσέξει ότι σε πολλές περιπτώσεις οι ‘αλλαγμένοι’ ρωτάνε και παρακολουθούν πολύ προσεχτικά τους πιστούς που αναφέρονται στα ‘σημεία’ εκείνα που υποτίθεται αποτελούν προδρομικά της ‘βασιλείας του αντίχριστου’ κάτι που άνετα μπορεί να υποβάλλει την σκέψη ότι ενδεχομένως θα ήταν δυνατό να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αυτά τα ‘σημεία’ ώστε να μας πείσουν όλους ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Φυσικά έχω υπόψη μου ότι σημεία που αναφέρονται στην αποκάλυψη όπως η οικολογική καταστροφή, ο αριθμός 666 στις ταυτότητες και η γενικότερη πνευματική έκπτωση σήμερα υφίστανται πραγματικά. Όμως οι προφητείες έχουν πάντα τον χαρακτήρα μιας πρόσκλησης σε μετάνοια, έτσι ώστε τα πάντα τελικά να εξαρτώνται από την απόκριση της ανθρώπινης αυτεξουσιότητας απέναντι στη θεία αγάπη και τις εκάστοτε περιστάσεις του βίου. Τα πάντα δηλαδή εξαρτώνται από την ανθρώπινη δράση (συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της προσευχής) ή αν προτιμάς της ανθρώπινης στάσης. Η μοιρολατρία είναι ολέθρια (εκτός από ψευδής) γιατί ακινητοποιεί τον άνθρωπο και του στερεί την πίστη στην αποτελεσματικότητα ή καμιά φορά και το νόημα των πράξεών του, παρόλο που τελικά είναι αυτές οι πράξεις που θα διαπλάσουν την μελλοντική ιστορία. Ολέθρια και ψευδής (αντιχριστιανική) θεωρώ και την στάση κάποιων που λένε, ‘δε βαριέσαι, τι σημασία έχουν όλα αυτά που γίνονται μπροστά στην αιωνιότητα’. Θα ‘λεγε κανείς αντίθετα ότι έχουν πραγματικά τεράστια σημασία ακόμη και με την πιο στενή θεολογική ερμηνεία, μόνο που όταν χρειάζεται Αλέξανδρε να επιχειρηματολογήσω για το προφανές αισθάνομαι κάπως ηλίθιος…